Login Accedi ^
Italiano
Registrati
Registrati su Weekeep! Trova i tuoi amici di Facebook, organizza i tuoi viaggi e visita oltre 1.000.000 eventi in tutto il mondo!
Accedi con Facebook
Accedi con Google+
Facebook Google+
X
RISULTATI
MAPPA
DETTAGLIO
$mapTile_Titolo
$mapTile_Immagine
$mapTile_Indirizzo
$mapTile_LastMinute
$mapTile_Durata
Località
Dormire
Mangiare
Offerte Speciali
Eventi
Mostra tutte le 7 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 11 LOCALITAMostra meno località
Mostra tutte le 23 sistemazioniMostra meno sistemazioni
PREZZO : da € a
OSPITI :
CAMERE :
STELLE : da a
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie

Greg Siokos @ Sax (Kiffisia)

Sax Kyriazi 9, Kifisia, Grecia
Google+

Σαββατο 5 Απριλιου.
Το Sax café bar υποδέχεται στα dexx του τον dj και παραγωγο Greg Sioko.Δυνατη progressive house μουσικη μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες.Μαζι του ο Steve Τsama με deep house επιλογες.

Εισοδος Ελευθερη
Event starts 23:30

Sax café bar
Κυριαζη 9 Κηφισια
6945309440


Πάντα με την υποστήριξη τον κομμωτηρίων www.ikonomakis.gr

WWW.SIGMAEVENTS.COM



Ο Greg Siokos είναι γνωστός Έλληνας dj και παραγωγός που μετράει πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Γεννημένος τον Μάρτιο του 1977, έδειξε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του την αγάπη του για τη μουσική. Μετά από μερικά χρόνια περιπλάνησης σε διάφορα είδη, κατέληξε στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 να γίνει μέλος της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, με ήχο progressive και progressive trance.
Θέλοντας να προσφέρει στον κόσμο ολοκληρωμένα και καλά στημένα events, αποφάσισε το 2001 να δημιουργήσει μια ομάδα διοργάνωσης μουσικών dance event, γνωστή ως Sigma Events – www.sigmaevents.com.
Στο βιογραφικό του σημειώνονται συνεργασίες με τα πιο γνωστά clubs της Αθήνας, ενδεικτικά: Luv, Danza, Kalua, Bondage, Miroir, Bossa Nostra, Zoo, Free Your Base, Atlantis, Petrogaz, Seven Heaven, Living Room, Vegera, Vanilla, Playroom, Destijl, Remmezzo, Stereo, Factory, Isla, Prova, Boudoir, Bedroom, Mercedes, Ammos, Kingdom, Stereo, Bondage, Miroir, Paris, Soul Stereo etc.
Επίσης έχει βρεθεί σε clubs της περιφέρειας και διαφόρων νησιών, όπως σε Μύκονο, Ρόδο, Κρήτη, Σύρο, Κως, Πρέβεζα, Άρτα etc.
Οι συνεργασίες δεν τελειώνουν εδώ καθώς έχει συνεργαστεί με αναγνωρισμένους Έλληνες και ξένους djs και παραγωγούς. Έχει παρουσιάσει την μουσική του και στο εξωτερικό κάνοντας επιτυχημένα gigs σε βαλκανικές χώρες.
Δισκογραφία:
29/10/2007 – Greg Siokos – Forest - Ocean Drive Records
22/11/2007 – Greg Siokos – Part Of Me - Stranamente Music
05/02/2008 – Greg Siokos – Ground Zero – Bonzai Records (Tripomatic)
01/05/2008 – Greg Siokos – Fog – Ocean Drive Records
16/09/2008 – Greg Siokos – Vertigo – Soho Music Movement
14/04/2009 – Greg Siokos – Seven – Bonzai Records
31/11/2009 -Darkon -Desire (Greg Siokos prog rmx)stranamente music
01/12/2009 - Orelse - feel it (Greg Siokos rain rmx)Bonzai records
30/08/2010 Greg Siokos - Sensations- Balkan connection records
13/9/2010 Greg Siokos -Push Ocean drives records
21/03/2011 Ocean Drives Records Top 10 vol.1(Greg Siokos-Push)
25/06/2011 Greg Siokos -G.previous-Noise Planet Records
09/08/2011 Greg Siokos - Air- North Quarter Records
21/09/2012 Greg Siokos - Hit It- Ocean Drives Records
13/04/2013 Greg Siokos - Greek Islands Acuna Boys Production
26/04/2013 Ibiza Summer Awards -Greg Siokos- Greek Islands- Club Traxx
03/06/2013 Greg Siokos feat adamantine -Air (vocal mix)Ocean Drives Records
05/07/2013 Progressivima Vol1-Greg Siokos -Greek Islands (George ps rmx)Hollin Hill label
12/07/2013- The Power of edm-Greg Siokos- Greek Islands(vocal mix) Electro superstar records
13/07/2013 -The summer of progressive-Greg Siokos-Greek Islands (George ps rmx)Abp records
07/08/2013- Greg Siokos -Horizon -system recordings
08/10/2013- Zen Chill 04- Greg Siokos -Horizon-System recordings
06/12/2013 Sounds Of Acuna 2- Greg Siokos-Greek Islands (George Ps remix)Acuna
07/12/2013-Progressive House Party 2013 -Greg Siokos -Greek Islands (original mix) -Abp
30/12/2013-Alternative Underground Progressive House -Greg Siokos Greek Islands (George Makrakis mix)

Οι δισκογραφικές δουλειές του Greg είχαν μεγάλη επιτυχία καθώς το “Ground Zero” την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του κατάφερε να μπει στο Top 100 αρκετών digital stores. Όπως επίσης το “Fog” κατάφερε να φτάσει στη θέση 23.Καθως και το Sensation το οποιο εφτασε στον Νο2 της Balkan Records.
Ο Greg Siokos από το Απρίλιο του 2008 είναι μέλος του ραδιοφωνικού σταθμού Free 98.00 fm μεχρι 2010. Η επιτυχημένη εκπομπή του με τίτλο “Progressive Senses” μεταδίδεται κάθε Κυριακή 20:00-22:00μ.μ..

Veniteci a trovare
dal 5 al 6 aprile 2014

Che Tempo fa

Recensioni

Caricamento...
Caricamento...
In questa zona i nostri Partner offrono: