Login Accedi ^
Italiano
Registrati
Registrati su Weekeep! Trova i tuoi amici di Facebook, organizza i tuoi viaggi e visita oltre 1.000.000 eventi in tutto il mondo!
Accedi con Facebook
Accedi con Google+
Facebook Google+
X
RISULTATI
MAPPA
DETTAGLIO
$mapTile_Titolo
$mapTile_Immagine
$mapTile_Indirizzo
$mapTile_LastMinute
$mapTile_Durata
Località
Dormire
Mangiare
Offerte Speciali
Eventi
Mostra tutte le 7 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 11 LOCALITAMostra meno località
Mostra tutte le 23 sistemazioniMostra meno sistemazioni
PREZZO : da € a
OSPITI :
CAMERE :
STELLE : da a
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie

FORA DES SEMBRAT

Es Gremi Centre Musical C/ GREMI DE PORGADORS Nº16, Palma di Maiorca, Baleari, Spagna
Google+

FORA DES SEMBRAT EN DIRECTE!

5 anys després dels seu darrer concert “Fora des sembrat” tornen als escenaris
amb més força que mai.
El proper dia 18 d’Abril es el dia i la Sala de Concerts Es Gremi, a Palma, el lloc triat
pels mallorquins per donar el sus a la seva Gira 2014.
La banda de rock per excel·lència dels 90’ a les nostres Illes i amb la formació
original, tornen a juntar-se per fer vibrar les places del pobles de les Illes,
Catalunya i terres Valencianes.

Les cançons de sempre i un avanç del que serà el seu nou disc, formen part del nou
espectacle de la banda Mallorquina.

Pep Suasi
Guillem Cerdà
Toni Cerdà
Tomeu Janer
Toni Pastor

Juntament amb l’equip tècnic i humà de Balear Acústic faran que aquest 2014 el
retorn de “Fora des sembrat” no te deixi indiferent!

Discografia:

• No aturen 1992 amb Picap.

• Vius 1996 amb SwingMedia.

• Mallorca Jove. Mini CD 1997 amb SwingMedia.

• Altres herbes i amebes... 1999 amb Música Global.[4]

• Història d'un home-llibre 2001 Música Global.

• Je Suis la Suite 2004 Música Global.

• Nit de Mudances 2006 Satie.

El pròxim 18 d'Abril a la Sala 1 d'Es Gremi Centre Musical a partir de les 22h

Entrada anticipada:

10€+despesses de gestió

Entrada a taquilla:

15€

Punts de venta habituals:

WWW.ESGREMI.COM,DISCOS OH, BABA DISCOS INCA Y MANACOR, ROCKHOUSE MANACOR Y PALMA, ES GREMI CAFÉ CLUB, The Clubber

Veniteci a trovare
il 18 aprile 2014

Che Tempo fa

Recensioni

Caricamento...
Caricamento...
In questa zona i nostri Partner offrono: