Login Accedi ^
Italiano
Registrati
Registrati su Weekeep! Trova i tuoi amici di Facebook, organizza i tuoi viaggi e visita oltre 1.000.000 eventi in tutto il mondo!
Accedi con Facebook
Accedi con Google+
Facebook Google+
X
RISULTATI
MAPPA
DETTAGLIO
$mapTile_Titolo
$mapTile_Immagine
$mapTile_Indirizzo
$mapTile_LastMinute
$mapTile_Durata
Località
Dormire
Mangiare
Offerte Speciali
Eventi
Mostra tutte le 7 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 11 LOCALITAMostra meno località
Mostra tutte le 23 sistemazioniMostra meno sistemazioni
PREZZO : da € a
OSPITI :
CAMERE :
STELLE : da a
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie

Putzplast!

Xhepcisht Tetovo, Macedonia (FYROM)
Google+

http://putzplast.com.mk/
https://www.facebook.com/Putzplast


PUTZPLAST është fabrikë bashkëkohore për prodhim të materialeve shumë kualitative nga fusha e ndërtimtarisë. E ndërtuar sipas arritjeve më të reja botërore të trendeve tekniko-tehnologjike në këtë fushë. Prodhimi me kualitet dhe kuantitet të lartë bazohet dhe garantohet nga automatizimi i plotë i procesit tehnologjik të prodhimit. Në bazë të kësaj fitohen prodhime të cilat kontribuojnë për ndërtim të shpejtë, kualitativ dhe ekonomik, sipas normave dhe standardeve evropiane.

PRODHIMET MINERALE

PUTZPLAST ofron llojllojshmëri të prodhimeve minerale si materiale për përdorimi të brendshëm dhe të jashtëm me kualitet të dëshmuar. Produktet janë të ndara në kategori dhe shërbejnë për qëllime të ndryshme. Ndër prodhime minerale ne përfshijmë:

Llaçe themelore
Llaçe dekorative
Ngjitëse për ndërtimtari
Glet Masa
Të tjerët

PRODHIMET AKRILE

Kategori tjetër e prodhimeve të PUTZPLAST-it janë prodhimet akrile poashtu me kualitet të dëshmuar. Produktet akrile janë të ndara në kategori dhe shërbejnë për qëllime të ndryshme duke ofruar cilësi për çdo produkt në veçanti. Në prodhimet akrile përfshihen poashtu:

Llaçe themelore
Llaçe dekorative
Bojra
Të tjerët

Veniteci a trovare
dal 30 aprile al 30 giugno 2014

Che Tempo fa

Recensioni

Caricamento...
Caricamento...
In questa zona i nostri Partner offrono: