Login Accedi ^
Italiano
Registrati
Registrati su Weekeep! Trova i tuoi amici di Facebook, organizza i tuoi viaggi e visita oltre 1.000.000 eventi in tutto il mondo!
Accedi con Facebook
Accedi con Google+
Facebook Google+
X
RISULTATI
MAPPA
DETTAGLIO
$mapTile_Titolo
$mapTile_Immagine
$mapTile_Indirizzo
$mapTile_LastMinute
$mapTile_Durata
Località
Dormire
Mangiare
Offerte Speciali
Eventi
Mostra tutte le 7 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 11 LOCALITAMostra meno località
Mostra tutte le 23 sistemazioniMostra meno sistemazioni
PREZZO : da € a
OSPITI :
CAMERE :
STELLE : da a
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie

“MENAXHIM I CIKLIT TE PROJEKTIT” (12-13-14-15-16 Maj 2o14, ora: 16:oo – 2o:oo)

Dhoma E Tregtise Dhe Industrise Tirane Tirana, Albania
Google+

DHTIT organizon trajnimin: “Menaxhim i Ciklit te Projektit” ne datat: 12-13-14-15-16 Maj 2o14, ora: 16:oo – 2o:oo

Projektet ne ditet e sotme perbejne nje nga instrumentat me te rendesishem zhvillimor te perdorur masivisht si nga sektori publik edhe nga organizatat private. Ato jane gjithashtu nje prej rrugeve kryesore te destinimit te fondeve te Komunitetit Evropian dhe organizatave nderkombetare per ndihmen drejt vendeve te pazhvilluara dhe atyre ne zhvillim.
Pare ne kete kendveshtrim formimi i specialisteve me njohuri bashkekohore, ku Menaxhimi i Projekteve padyshim perben nje pjese integrale, eshte nje mundesi per tu perballur me sukses me sfidat zhvillimore te sotme por edhe ato te se ardhmes. Menaxhimi i Projekteve eshte nje disipline qe synon te ofroje njohuri teorike mbi projektet por edhe te pajise pjesemarresit me aftesi menaxheriale per to.
Ky trajnim synon te jape njohuri mbi konceptin e projektit, dimensionet e tij, menaxherin e projektit dhe rolin e tij, karakteristikat e projektit, fazat e ciklit te projektit, hartimin e tij, menaxhimin e kohes, kostos por edhe te performances se projektit, menaxhimin e riskut dhe vleresimin e treguesve financiare te projektit.
Ky kurs synon qe:
- te njohe pjesemarresit me termin “Projekt”.
- te prezantoje elementet baze te nje “Projekti”.
- te shpjegoje teorikisht dhe te ushtroje praktikisht menyrat e hartimit te projekteve.
- te paraqitjes para donatorit.
- te menaxhimit te plote gjate zbatimit te projektit.
- si dhe te procesit te monitorimit dhe raportimit.
Te gjitha seancat do te jene te shoqeruara me pune praktike nga ana e pjesemarresve me ndihmen asistencen dhe mbeshtetjen nga ana e lektorit, qe synojne te fiksojne sa me mire konceptet e trajtuara gjatë zhvillimit të trajnimit.

Lektor per kete trajnm do te jete Prof. As. Dr. Zef GJETA. Lektori vjen pas eksperiencave te pasura ne universitet, kontratave me donatore te ndryshem, dhe realizimit te kesaj pakete trajnuese per kategori te ndryshme te perfaqesuesve nga sektori publik dhe ai privat.

Në fund të Trajnimit të gjithë pjesemarresit do te pajisen me Çertifikate nga Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane.

Afati i fundit i aplikimit eshte data 9 Maj 2014

Ju lutem gjeni ne vijim Formularin e Aplikimit dhe Programin me gjithe informacionin e nevojshem.
Ky trajnim kushton 100 euro, ku jane te perfshira te gjitha materialet e trajnimit si edhe çertifikata.
* Trajnimi do te zhvillohet ne Sallen e Konferencave te DHTIT. Adresa: Rruga e Kavajes, Nr. 6 Tirane.
Për çdo pyetje apo informacion të detajuar rreth trajnimit mos hezitoni të kontaktoni në numrat e mëposhtëm.
Ju falenderojmë për kohën që na kushtoni!
Me respekt,
Ms. Arta Menga
Trainings Executive
Tirana Chamber of Commerce and Industry
Department of Projects and Trainings
Kavaja Street, No. 6 Tirana/Albania
Tel: 045 800 934
Mob: +355 692321231
e-mail: arta_menga@cci.al
website: www.cci.al

Veniteci a trovare
dal 12 al 16 maggio 2014

Che Tempo fa

Recensioni

Caricamento...
Caricamento...
In questa zona i nostri Partner offrono: