Login Accedi ^
Italiano
Registrati
Registrati su Weekeep! Trova i tuoi amici di Facebook, organizza i tuoi viaggi e visita oltre 1.000.000 eventi in tutto il mondo!
Accedi con Facebook
Accedi con Google+
Facebook Google+
X
RISULTATI
MAPPA
DETTAGLIO
$mapTile_Titolo
$mapTile_Immagine
$mapTile_Indirizzo
$mapTile_LastMinute
$mapTile_Durata
Località
Dormire
Mangiare
Offerte Speciali
Eventi
Mostra tutte le 7 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 11 LOCALITAMostra meno località
Mostra tutte le 23 sistemazioniMostra meno sistemazioni
PREZZO : da € a
OSPITI :
CAMERE :
STELLE : da a
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie

SMART BOOT CAMP for Medical Technology Services

NewMan's Business Accelerator Skopje: Varshavska 9a / Los Angeles: Hollywood Production Center 3, Skopje, Macedonia (FYROM)
Google+

Побрзајте, пријавувањето трае до 23 мај 2014, до 23:59часот, а формата за пријавување е на следниот линк: https://docs.google.com/forms/d/1JoWKZjHt-6JySRLsSeNe9aTw5nek_YQ6k8mw67ON89s/viewform.

Дали учиш на технички, медицински или економски факултет?

Дали сметаш дека со твоето знаење можеш да креираш успешно техничко решение кое ќе даде значаен придонес во унапредување на здравствените услуги?

Ако одговори со ДА на овие прашања, тогаш овој Boot Camp е токму за ТЕБЕ!

Ви го претставуваме уникатниот настан - SMART BOOT CAMP for Medical Technology Services.

SMART BOOT CAMP for Medical Technology Services ќе Ви овозможи несекојдневна можност да соработувате со колеги од други факултети и да креирате иновативен продукт кој ќе биде резултат на комбинацијата на Вашите знаења во трите различни области.

Целта на овој Boot Camp е да идентификува талентирани млади професионалци од различни но комплементарни области и да ја потикне нивната соработка, како и да им овозможи обука и поддршка со крајна цел креативно размислување, генерирање на иновативни идеи со фокус на пазарните потреби, и нивно преточување во конкретни предлог решенија за предизвиците во здравствениот сектор.

Во рамки на SMART BOOT CAMP for Medical Technology Services ќе се реализираат мотивациски говори, тематски предавања, менторски сесии и работилници. Тимот на предавачи и ментори е составен од реномирани професионалци од бизнис секторот, успешни претприемачи и универзитетски професори, кои ќе Ви пренесат значаен дел од своето знаење и искуство и ќе Ве поддржат во реализацијата на Вашите замисли.

ТИМОТ СО НАЈДОБРОТО РЕШЕНИЕ ќе добие можност за БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА CO-WORKING ПРОСТОРИИ во рамки на NewMan’s Business Accelerator во период од 2 месеци со цел овозможување доработка на истото.

ВЕ ПРЕДИЗВИКУВАМЕ ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ И ДА ПОКАЖЕТЕ ЗОШТО ТОКМУ ВИЕ МОЖЕТЕ да го создадете најиновативното, најкреативното и најдоброто бизнис и техничко решение од сферата на здравството. Можност за учество ќе добијат 8 тимови составени од по 3 члена и тоа по 1 претставник од секоја од областите.

SMART BOOT CAMP for Medical Technology Services ќе се одржи во периодот од 26-ти до 28-ми мај 2014 година, во просториите на New Man’s Business Accelerator (Варшавска 9а, 1000 Скопје; 070 36 54 36). Настанот е целосно поддржан од страна на New Man’s Business Accelerator и неговите партнери со што е овозможено учеството на избраните кандидати да биде БЕСПЛАТНО.New Man’s Business Accelerator преку реализација на различни настани и програми работи на поттикнување на претприемачкиот дух кај младите во земјата, придонесува во нивната едукација и развој и ги поддржува при основање на start-up компании, како и при привлекување на домашни и странски инвеститори.

Подржано од СПЕФС, СПФИНКИ.

Контакт: +389 70 36 54 36, contact@newmansba.com

Veniteci a trovare
dal 26 al 29 maggio 2014

Che Tempo fa

Recensioni

Caricamento...
Caricamento...
In questa zona i nostri Partner offrono: