Login Sign in ^
English
Registrati
Sign up Weekeep! Find your Facebook friends, organize your travel and visit over 1,000,000 events around the world!
Access with Facebook
Access with Google+
Facebook Google+
X
RESULTS
MAP
DETAIL
$mapTile_Titolo
$mapTile_Immagine
$mapTile_Indirizzo
$mapTile_LastMinute
$mapTile_Durata
Location
Sleeping
Eating
Best Deals
Eventi
Mostra tutte le 7 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 11 LOCALITAMostra meno località
Mostra tutte le 23 sistemazioniMostra meno sistemazioni
PRICE : from € a
OSPITI :
CAMERE :
STELLE : da a
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie

Million Mask March 2014 ALBANIA (Tirana)

Sheshi Skënderbeu Sheshi Skënderbeu, Tirana, Albania
Google+

Përshëndetje, thirrje nga ANONYMOUS ALBANIA

Ne të gjithë botën, më 5 Nëntori 2014, do të behet "Deklarata e Lirisë",
e thirrur nga ANONYMOUS INTERATIONAL.
Për Ne është shumë e rëndësishme kjo ngjarje, kështu që kemi vendosur që ky manifestim të behej edhe në Shqipëri.

Kështu që, me 5 Nëntorë 2014, në të gjithë Shqipërine, Qarqet, Rrethet dhe qytetet....

"Çdokush që lexon kete mesazh duhet të dalë nga shtëpia, më 5 Nëntore... me maskën e "V"s, edhe me ideni që na bashkon....
Një Ide Lirië, që nuk duhet të kalojë e padukshme edhe në Shqipëri, që pikërisht tani po kalon një periudhe jo shumë të lehtë me çensurimet mediatike etj...
Ngremë zërin që të shikojnë se sa jemi...
Jemi BURRA, GRA, FËMIJË, të MOSHUAR....TË LIRË!
Edhe jemi të lodhur tashmë nga Diktaturat e Respektuara, të mbuluara nga fjalët e shumta..."


FREEDOM ANONYMOUS ---- LIRI ANONYMOUS
DEKLARATA E LIRISË ---- DECLARATION OF FREEDOM

We are Anonymous. -- Ne jemi Anonymous.
We are Legion. -- Ne jemi Legjion.
We do not forgive. -- Ne nuk Falim.
We do not forget. -- Ne nuk Harrojmë.
Expect us. - -Na prisni.

Visit us
il 5 November 2014

Weather

Reviews

Caricamento...
Caricamento...
In this area our partners offer: