Login Accedi ^
Italiano
Registrati
Registrati su Weekeep! Trova i tuoi amici di Facebook, organizza i tuoi viaggi e visita oltre 1.000.000 eventi in tutto il mondo!
Accedi con Facebook
Accedi con Google+
Facebook Google+
X
RISULTATI
MAPPA
DETTAGLIO
$mapTile_Titolo
$mapTile_Immagine
$mapTile_Indirizzo
$mapTile_LastMinute
$mapTile_Durata
Località
Dormire
Mangiare
Offerte Speciali
Eventi
Mostra tutte le 7 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 11 LOCALITAMostra meno località
Mostra tutte le 23 sistemazioniMostra meno sistemazioni
PREZZO : da € a
OSPITI :
CAMERE :
STELLE : da a
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie
Mostra tutte le 13 categorieMostra meno categorie

INCANTATION + SUPREME LORD + Disorder + Spirits Way

Klub Muzyczny Liverpool Świdnicka 37, Breslavia, Polonia
Google+

12.06.2014 | godz.: 18.00 | wstęp 30 zł przedsprzedaż 40 zł w dniu koncertu.

Bilety kolekcjonerskie do nabycia klubie.
Istnieje możliwość też zakupu biletu przez internet.
info: einar@castleparty.com

Amerykańska legenda Death Metalu - Incantation rozpocznie "Dirges of Elysium European Tour 2014" jedynym koncertem w Polsce we Wrocławskim Klubie Liverpool.
Incantation promować będzie swój najnowszy dziesiąty album studyjny "Dirges of Elysium", którego premierę francuski Listenable Records przewidział na 10 czerwca 2014.
Zespołem, który wystąpi u boku Incantation będzie zielonogórski Supreme Lord.

Info o zespołach:

Incantation

Death Metalowa legenda z USA, Pennsylvania, zespół powstał w 1989 roku, ma na swoim koncie dziesięć studyjnych albumów, całą masę demówek i i kompilacji, trasy koncertowe na całym świecie. Pierwsze albumy Incantation są uznawane za klasyki, najbardziej kultowe w historii Death Metalu, a sam zespół jest inspiracją dla wielu innych młodszych zespołów z gatunku. Incantation to prawdopodobnie najcięższy zespół Death Metalowy na świecie ...
Skład:

John McEntee - guitars, vocals (Funerus, Mortician, Immolation (live), Goreaphobia, Revenant)

Kyle Severn - drums (Acheron, Funerus, Wolfen Society)

Chuck Scherwood - bass (Witness to the End)

Videoclip:

"Invoked Infinity" z albumu "Vanquish in Vengeance"

https://www.youtube.com/watch?v=LCKZZ7avUes

Official Facebook:
https://www.facebook.com/IncantationOfficial

Official website:
http://incantation.com

Dyskografia:
Onward to Golgotha ( 1992 )
Mortal throne of Nazarene ( 1994 )
Tribute to the Goat ( Live 1997 )
The forsaken mourning af angelic anguish ( 1997 )
Diabolical conquest ( 1998 )
The infernal storm ( 2000 )
Live blasphemy Brazil ( Live 2001 )
Blasphemy ( 2002 )
Decimate christendom ( 2004 - Listenable Records )
Primordial domination ( 2006 - Listenable Records )
Vanquish in vengeance ( 2012 - Listenable Records )
Dirges of Elyzium '2014 - Listenable Records)


Supreme Lord:
Old School Death Metal z Zielonej Góry, stworzony w 1991 roku! Death Metalowa maszyna do zabijania ma na swoim koncie setki koncertów w Polsce, występ na Metalmanii czy support przed Morbid Angel ... trasy koncertowe z Hate i Yattering oraz europejskie trasy u boku Behemoth czy wcześniej Incantation w UK.
Supreme Lord to piekielnie ciężki i szybki Diaboliczny Death Metal.

Skład:
Reyash - Vokills, Bass (Azarath, Christ Agony, Incantation, Profanum, Vader, Witchmaster),
Zaala - Drums, Coffin (Christ Agony, Kill, Witchmaster),
Morbus - Guitar (Morbus Mortifer, Vomigod),
Mihu - Guitar (Bloodthirst, Ebola, Warfist).

Videoclip:
"Stop the Silence" z albumu "Father Kaos":
http://www.youtube.com/watch?v=RCoLUBT8yIM

Official Facebook:
https://www.facebook.com/SupremeLordBand

Official website:
http://supremelord.pl

Dyskografia:
At the Black Moon Night (Demo, 1995)
Metal Forever (Demo, 2000)
Death Metal Beast (Demo, 2003, wydanie własne)
Two Tales of Terror (2003, Time Before Time Records)
X99.9 (2004, Conquer Records)
Legion of Doom (EP, 2007, Gruft Produktion)
Father Kaos (2011, Witching Hour Productions)


Spirits Way

To zespół muzyczny pochodzący z Warszawy powstały w 2009 roku z
inicjatywy Gitarzyty/wokalisty oraz lidera grupy Tomasza "Destroyer"
Radzikowskiego, oficjalnie działający od 2010 roku .Muzykę zespołu,
można określić jako death metal oparty na klasycznej formie z lat 90
tych inspirowany takimi zespołami jak Morbid Angel, Decide, Death, Carcass czy Cannibal Corpse.
Teksty traktują o śmierci, przemocy i perwersji, opisując muzykę Warszawiaków możemy określić ją jako zarówno techniczną jak i z odpowidnim klimatem odpowiadającym temu gatunkowi. Zespół jak do tej pory ma na swoim koncie dwa wydawnictwa "Freedom Through Blood"
(2011) oraz "Brainless Puppets Are Enslaved" (2012) koncerty u boku
Decapitated, Hate, Christ Agony, Frontside, LostSoul, Ogotay, Spiteful,
Masachist, Fleshgore, Endocarnial, Zoofagus, Embrional i wielu innych
... Obecny skład: Tomasz "Destroyer" Radzikowski (Lead guitar/vocal)
(2009- ) Miłosz " Homeless" Ostrowski (Bas Guitar) (2009- ) Przemysław
"Thrall" Pietrzak (Drums) (2013- ) Łukasz"VonBartz" Barcz ( rhythm
guitar) (2013- )

www.facebook.com/SpiritsWay
www.spiritsway.pl/
www.myspace.com/spiritsway
http://spiritsway.8merch.com/services/store


DISORDER

Początki istnienia DISORDER sięgają 2000r. Już wtedy pierwsze nuty płynęły z instrumentów strzegomskiego PASSTORA. Po nim przyszedł czas na obiecujący ABSENT. Wiosną 2003 powstaje nowy projek t- który de facto funkcjonuje do dziś. Drobne zmiany personalne ostatecznie prowadzą do powstania DISORDER- mieszanki technicznego death metalu z miażdżącą brutalnością… W 2006 roku powstaje pierwsza płyta- „CONFESS”- obraz wypaczenia i skrzywienia tego co powinno być święte i nieskazitelne. Obecnie DISORDER występuje w składzie: OKOLITA MARIUSZ (Drums), PATRYK ZIORA (Guitar) oraz ANDRZEJ „KAT” (Bass & Vocal). W roku 2014 zespól ukończył pracę w studiu M23 nad nowym materiałem i światu ukazała się „PURE HATRED”. To płyta, która napawa zespół dumą i motywuje do jeszcze większego twórczego wysiłku.

https://www.facebook.com/Disorderpl?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=VKaaY3zspVA

Veniteci a trovare
il 12 giugno 2014

Che Tempo fa

Recensioni

Caricamento...
Caricamento...
In questa zona i nostri Partner offrono: